Elburg on Tour

Wie zijn wij eigenlijk

CONCEPT

Hallo, ik ben Maurice de aanstichter van deze fiets gekte.
Fietsen is voor mij een heerlijke uitlaatklep in mijn leven.
Daarbij kan je het net zo gek maken als je wilt zolang je maar lol hebt. Je ziet veel van de wereld en je kunt het net zo duur maken als je wilt. Door de wandel enthousiasme van mij vrouw ben ik ook gaan wandelen.

Hallo ik ben Esther de vrouw van deze “fietsgekke” man. Hij heeft me aangestoken met het trapvirus ook al moet het voor mij niet te gek worden en zijn bergen/hoge heuvels dan ook niet mijn favoriet. Voor ons 25 jarige huwelijk hebben we een mooie tandem aangeschaft om mooie tochten op te maken, daarnaast vind ik het heerlijk om ook te wandelen.

Voor mij is de fiets- wandelvakantie lekker onderweg zijn, veel zien en heerlijk pauzes houden op verlaten plekken of op een terras met een kop koffie. Het samen zijn, de hele dag zwerven/zwoegen over de wegen waarbij het landschap langzaam veranderd en op elke dag een nieuw verrassing/uitdaging betekent voor mij de ideale fiets- wandelvakantie.

Zo hebben we het aangedurfd om in 2020 mede door de corona maatregelen voor het eerst dit ook in combinatie te gaan doen grote rugzak.